Programma komende 7 dagen

Sponsoren

043WEB

Bloemen Sour

Boileau Brandbeveiliging

 

Garage van den Boorn

Hoveniersbedrijf Sour

Intergarde

PLUS Starren

TIM Vastgoed

Tweewielerspecialist De Beente

Schermafbeelding 2019 07 17 om 22.05.32

Fun in Tennis

Administratie WPL

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

Nieuwe Contributieinning.

Beste clubleden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat onze tennisclub volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. 
Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren.

Daarom zal vanaf dit jaar de inning worden verwerkt via KNLTB.Collect. KNLTB.Collect sluit naadloos aan op de ClubApp die door de KNLTB in 2018 is geïntroduceerd, en welke door LTV Heugem wordt gebruikt voor de ledenadministratie, communicatie e.d.

Voor alle duidelijkheid: KNLTB.Collect is geen incassobureau. 

Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
KNLTB.Collect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. KNLTB.Collect zal via e-mail (en eventueel sms of brief) contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministrateur recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via e-mail, sms en brief. Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. 

Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso. Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan KNLTB.Collect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor KNLTB.Collect en u als clublid. 

Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). 

U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden.

De incasso van de contributie voor 2019 wordt één dezer dagen door KNLTB.Collect verwerkt. Houdt daarom uw e-mail in de gaten en lees de mail met verdere instructies aandachtig door. 
Hebt U geen mail gekregen, check dan allereerst of de mail misschien in de spam is gezet door het e-mailprogramma.
De mail die voor U belangrijk is, het als afzenderadres: KNLTB.Collect <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande of er niet alleen uitkomen, neemt u dan contact op met de penningmeester Raymond Borro via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het Bestuur

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  Juni 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
LTV Heugem ...