Programma vandaag?

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

Nieuwsbrief 2021/2

De blaadjes vallen, wij spelen nog even door

Het was een bijzondere zomer met veel nattigheid, een kantine die weer open mocht, de competitie die dit najaar weer is opgestart, het laatste Plus Starrentoernooi, en als de herfst zich rustig houdt, nog heel wat weken voor de boeg om lekker bij onze eigen vereniging te kunnen spelen. 

Schermafbeelding 2021 10 09 om 09.02.50Nieuwe jeugdleden met Rabo Clubsupport 

Vanaf 4 oktober kun je, als je bankiert bij de Rabobank, via de Rabo App je steun uitbrengen voor LTV Heugem. Rabobank versterkt clubs met kennis, netwerk en geld. We willen met deze actie een introductiepakket samenstellen (racket, ballen en introductie abonnement) om jeugdleden te werven zodat zij op een laagdrempelige manier kunnen kennis maken met tennis. Zo houden we onze vereniging vitaal en duurzaam. Open de Rabo App op je telefoon en breng je stem uit ! De actie loopt tot 25 oktober.

Sponsorpunten Plus tussenstand

Er wordt goed ingekocht bij de Plus! Dank jullie wel voor alle sponsorpunten die we met jullie hulp al verzameld hebben. Ga zo door met doneren van sponsorpunten en laten we proberen ons bedrag te verdubbelen!  Geen zin om te scannen/registreren?  Doe je sponsorpunten in de doos in de kantine of geef ze aan een bestuurslid. Dan doen wij dat voor jou! Het sparen van sponsorpunten kan tot en met 13 november. 

 

Competitie 

We doen dit jaar met 2 jeugdteams, 2 gemengde teams en 1 damesteam mee aan de najaar competitie. Veel speelplezier allemaal en succes met het verdedigen van de eer van de club! 

Mocht je de teams willen aanmoedigen, het speelschema kun je hier raadplegen.

Tennis is nóg leuker als je competitie speelt! Zou je ook wel willen, maar twijfel je nog?  Medio november organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerden. Hou je mail in de gaten voor de uitnodiging! 

 

Doneer je flesje! 

Heb je een plastic flesje bij je dat leeg is… stop het dan niet in de prullebak maar doneer het en stop het in de flesjesbak bij de kantine. 

 

Algemene Ledenvergadering

Ja, ook de ALV gaat weer plaatsvinden! Omdat we dit in 2020 geen ALV hebben kunnen organiseren door Corona, bundelen we 2020 en 2021 in één vergadering. En kunnen we  onze ‘nieuwe’ bestuursleden Caroline Mulders, Heleen van de Wel en Stefan Meerten officieel aan jullie voordragen. De vergadering vindt plaats in februari 2022. We zoeken nog een geschikte datum en dan ontvangen jullie een uitnodiging. 

 

Verder tennissen in de winter … bij TV Eijsden

Ook dit jaar kun je weer in de winter gaan tennissen op de all-weather banen van TV Eijsden. Dit geldt voor de periode van 6 maanden, van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022. Wil je je aanmelden; dat kan via de site van TV Eijsden of via een directe uitnodiging in je mail (als je al eerder winterlid was). 

Nog even… mixed partijtjes op de dinsdag avond

Het kan nog even….19.30 uur elke dinsdag avond in oktober MIX partijtjes voor leden en introducees.  Meedoen? ‘T kan nog: geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan welke dinsdagavonden je meedoet. 

Schermafbeelding 2021 10 09 om 09.02.39Indian Summer toernooi 2021

Ter afsluiting van het seizoen organiseert het bestuur op zondag 31 oktober een open toernooi. We spelen vanaf 15.00 uur en aansluitend is er mosselavond (of saté als alternatief). Opgeven kan tot 23 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je sterkte, je voorkeur MIX of Dubbel en of je daarna aan tafel aansluit.  

Met sportieve groet , Per, Raymond, Heleen, Caroline en Stefan, 

Jullie bestuur van LTV Heugem

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  Januari 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
LTV Heugem ...