Programma vandaag?

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

Nieuws nov 2021

Donderdag 11 november geen herenavond maar competitie inhaalwedstrijd

Op donderdag aanstaande zijn er 2 banen gereserveerd voor een inhaalwedstrijd van de najaarscompetitie (het gaat om de kampioensplek! ). Daarom vervalt die avond de herenavond. Uiteraard kun je met je app, de twee andere banen die avond wel reserveren. De week erna, natuurlijk weer gewoon herenavond.

 

Uitnodiging info avond competitie 2022

Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Naast het wedstrijdelement heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Competitie spelen kan op alle niveaus. Tennis is (nog) leuker als je wedstrijden speelt!

Als je er wel eens over denkt om (weer) competitie te gaan spelen , als je al competitie speelt met een vast team of als je al ervaring hebt met  competitie spelen,  zorg dan dat je erbij bent op de info avond ‘ competitie spelen’ op 19 november om 19.30 uur in de onze tenniskantine.

Samen bekijken dan  we hoe we in 2022 de teams kunnen gaan samenstellen  zodat fun én ambitie een plek krijgen en iedereen die graag mee wil doen ook de kans krijgt om zich met/ bij een team in te schrijven. Er is ruimte om vragen beantwoorden en ervaringen uit te wisselen. 

Dus graag tot ziens op de 19e!

 

Voor wie lekker buiten wil doorspelen... dat kan!

Onze banen blijven voorlopig open en tevens is er een mooi aanbod gekomen van TV Eijsden om daar de winter door te tennissen:

Vanaf 1-12 kun je bij TV Eijsden voor 3 mnd een lidmaatschap kopen voor 30 euro. Wil je dat verlengen en  ook in maart nog spelen dan kost dat 10 Euro extra . Aanmelden: Site TV eijsden onder kopje ‘lid worden’. 

Het Indian Summer toernooi was een mooie afsluiting van ons tennisseizoen. Alle banen bezet, lekker wedstrijdjes spelen tegen elkaar spelen, nieuwe mensen leren kennen en tussendoor in de pauze een lekker stukje vlaai met dank aan TIM Vastgoed. Tijdens de laatste partij was het echt voorbij met de Idian Summer en daarna lekker naar binnen in de kantine waar het gezellig, warm en droog was. Napraten en heerlijk genieten van mosselen, saté en de friet geserveerd door Harrie en Astrid. Ideën genoeg voor het komend seizoen!

Tenslotte, voor de laatste update over de Coronamaatregelen op en rondom het tennispark, kijk op de site van de KNLTB bij Nieuws (www.KNLTB.nl)

Met sportieve groet van jouw tennisbestuur,

Raymond Borro, Per Ebbelink, Stefan Meerten, Caroline Mulders en Heleen van der Wel

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  Januari 2022  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
LTV Heugem ...