Programma vandaag?

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

Nieuws nov 2021

Donderdag 11 november geen herenavond maar competitie inhaalwedstrijd

Op donderdag aanstaande zijn er 2 banen gereserveerd voor een inhaalwedstrijd van de najaarscompetitie (het gaat om de kampioensplek! ). Daarom vervalt die avond de herenavond. Uiteraard kun je met je app, de twee andere banen die avond wel reserveren. De week erna, natuurlijk weer gewoon herenavond.

 

Uitnodiging info avond competitie 2022

Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Naast het wedstrijdelement heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Competitie spelen kan op alle niveaus. Tennis is (nog) leuker als je wedstrijden speelt!

Als je er wel eens over denkt om (weer) competitie te gaan spelen , als je al competitie speelt met een vast team of als je al ervaring hebt met  competitie spelen,  zorg dan dat je erbij bent op de info avond ‘ competitie spelen’ op 19 november om 19.30 uur in de onze tenniskantine.

Samen bekijken dan  we hoe we in 2022 de teams kunnen gaan samenstellen  zodat fun én ambitie een plek krijgen en iedereen die graag mee wil doen ook de kans krijgt om zich met/ bij een team in te schrijven. Er is ruimte om vragen beantwoorden en ervaringen uit te wisselen. 

Dus graag tot ziens op de 19e!

 

Voor wie lekker buiten wil doorspelen... dat kan!

Onze banen blijven voorlopig open en tevens is er een mooi aanbod gekomen van TV Eijsden om daar de winter door te tennissen:

Vanaf 1-12 kun je bij TV Eijsden voor 3 mnd een lidmaatschap kopen voor 30 euro. Wil je dat verlengen en  ook in maart nog spelen dan kost dat 10 Euro extra . Aanmelden: Site TV eijsden onder kopje ‘lid worden’. 

Het Indian Summer toernooi was een mooie afsluiting van ons tennisseizoen. Alle banen bezet, lekker wedstrijdjes spelen tegen elkaar spelen, nieuwe mensen leren kennen en tussendoor in de pauze een lekker stukje vlaai met dank aan TIM Vastgoed. Tijdens de laatste partij was het echt voorbij met de Idian Summer en daarna lekker naar binnen in de kantine waar het gezellig, warm en droog was. Napraten en heerlijk genieten van mosselen, saté en de friet geserveerd door Harrie en Astrid. Ideën genoeg voor het komend seizoen!

Tenslotte, voor de laatste update over de Coronamaatregelen op en rondom het tennispark, kijk op de site van de KNLTB bij Nieuws (www.KNLTB.nl)

Met sportieve groet van jouw tennisbestuur,

Raymond Borro, Per Ebbelink, Stefan Meerten, Caroline Mulders en Heleen van der Wel

Spaar voor je club doe je weer mee?

Help mee, doe je boodschappen bij de Plus! 

plus sparenJe kunt vanaf deze week eenvoudig sparen voor LTV Heugem door boodschappen te doen bij de Plus in Heugem of op een andere locatie.

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt (een voucher met een unieke code), deze kun je activeren en daarna kiezen aan wie je de sponsorpunt geeft: uiteraard aan LTV Heugem!

Het sponsorbedrag dat Plus gaat verdelen is ruim 3 miljoen euro. Hoe meer sponsorpunten je als club ontvangt, hoe meer geld dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van Plus bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Dus vanaf nu ‘hamsteren’ bij de Plus 😉 !

 

 

Tennis clinic

Op maandag 20 september zijn de tennisbanen van 18.00-21.00 uur gereserveerd voor een tennis clinic (alweer voor het 5e achtereenvolgend jaar) voor de juffen en meesters van Mosa Lira. Mocht je die avond willen tennissen, dan moet je even op zoek naar een ander moment. 

Wil je zelf ook eens een clinic organiseren met je collega’s, zodat zij kunnen kennis maken met jouw sport, dan zijn jullie van harte welkom! Heb je interesse, neem even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mixed dubbel tennis vroeger

Wegens succes verlengd! Vanaf dinsdag 21 september starten we weer met een aantal avonden mixed dubbel partijtjes. Nu dus op de dinsdagavonden vanaf 19.30. 

Geef je op met of zonder partner, dan koppelen wij jou aan een tennismaatje

21 sept

28 sept

5 okt

12 okt

19 okt

26 okt

De data 

Wil je meedoen? 

Je kiest vooraf zelf welke dinsdagen en hoeveel dinsdagen je/jullie speelt/spelen. 

Op de dinsdag(en) van je keuze rekenen we op je komst! 

Inschrijven: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en vermeld: 

  • Welke dinsdag(en) je speelt
  • Met of zonder partner
  • Je speelsterkte 

      Inschrijven kan tot en met maandag 13 sept! 

Algemene ledenvergadering

Door de Corona maatregelen is de Alv dit jaar in maart niet doorgegaan. We plannen een nieuwe datum aan het eind van het seizoen. Je wordt hiervoor nog apart uitgenodigd.

Nieuwe webcam!

webcam ltvheugemOmdat de oude kapot was is er een nieuwe geplaatst. Deze werkt alleen via een app die je op je smartphone moet installeren. Klik hier om te kijken hoe je dat moet doen.

Nieuwe Contributieinning.

Beste clubleden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat onze tennisclub volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. 
Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren.

Lees meer

Wie wordt jouw buddy?

Nieuwe leden krijgen een introductieprogramma en een buddy.
Zo heb je altijd een tennismaatje dat je wegwijs maakt op de tennisclub.
Wel zo handig, toch? 

Lees meer

Nieuwsbrief 2021/2

De blaadjes vallen, wij spelen nog even door

Het was een bijzondere zomer met veel nattigheid, een kantine die weer open mocht, de competitie die dit najaar weer is opgestart, het laatste Plus Starrentoernooi, en als de herfst zich rustig houdt, nog heel wat weken voor de boeg om lekker bij onze eigen vereniging te kunnen spelen. 

Schermafbeelding 2021 10 09 om 09.02.50Nieuwe jeugdleden met Rabo Clubsupport 

Vanaf 4 oktober kun je, als je bankiert bij de Rabobank, via de Rabo App je steun uitbrengen voor LTV Heugem. Rabobank versterkt clubs met kennis, netwerk en geld. We willen met deze actie een introductiepakket samenstellen (racket, ballen en introductie abonnement) om jeugdleden te werven zodat zij op een laagdrempelige manier kunnen kennis maken met tennis. Zo houden we onze vereniging vitaal en duurzaam. Open de Rabo App op je telefoon en breng je stem uit ! De actie loopt tot 25 oktober.

Sponsorpunten Plus tussenstand

Er wordt goed ingekocht bij de Plus! Dank jullie wel voor alle sponsorpunten die we met jullie hulp al verzameld hebben. Ga zo door met doneren van sponsorpunten en laten we proberen ons bedrag te verdubbelen!  Geen zin om te scannen/registreren?  Doe je sponsorpunten in de doos in de kantine of geef ze aan een bestuurslid. Dan doen wij dat voor jou! Het sparen van sponsorpunten kan tot en met 13 november. 

 

Competitie 

We doen dit jaar met 2 jeugdteams, 2 gemengde teams en 1 damesteam mee aan de najaar competitie. Veel speelplezier allemaal en succes met het verdedigen van de eer van de club! 

Mocht je de teams willen aanmoedigen, het speelschema kun je hier raadplegen.

Tennis is nóg leuker als je competitie speelt! Zou je ook wel willen, maar twijfel je nog?  Medio november organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerden. Hou je mail in de gaten voor de uitnodiging! 

 

Doneer je flesje! 

Heb je een plastic flesje bij je dat leeg is… stop het dan niet in de prullebak maar doneer het en stop het in de flesjesbak bij de kantine. 

 

Algemene Ledenvergadering

Ja, ook de ALV gaat weer plaatsvinden! Omdat we dit in 2020 geen ALV hebben kunnen organiseren door Corona, bundelen we 2020 en 2021 in één vergadering. En kunnen we  onze ‘nieuwe’ bestuursleden Caroline Mulders, Heleen van de Wel en Stefan Meerten officieel aan jullie voordragen. De vergadering vindt plaats in februari 2022. We zoeken nog een geschikte datum en dan ontvangen jullie een uitnodiging. 

 

Verder tennissen in de winter … bij TV Eijsden

Ook dit jaar kun je weer in de winter gaan tennissen op de all-weather banen van TV Eijsden. Dit geldt voor de periode van 6 maanden, van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022. Wil je je aanmelden; dat kan via de site van TV Eijsden of via een directe uitnodiging in je mail (als je al eerder winterlid was). 

Nog even… mixed partijtjes op de dinsdag avond

Het kan nog even….19.30 uur elke dinsdag avond in oktober MIX partijtjes voor leden en introducees.  Meedoen? ‘T kan nog: geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan welke dinsdagavonden je meedoet. 

Schermafbeelding 2021 10 09 om 09.02.39Indian Summer toernooi 2021

Ter afsluiting van het seizoen organiseert het bestuur op zondag 31 oktober een open toernooi. We spelen vanaf 15.00 uur en aansluitend is er mosselavond (of saté als alternatief). Opgeven kan tot 23 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je sterkte, je voorkeur MIX of Dubbel en of je daarna aan tafel aansluit.  

Met sportieve groet , Per, Raymond, Heleen, Caroline en Stefan, 

Jullie bestuur van LTV Heugem

Kijk in de app of er een baan vrij is?

Afhangen op een fysiek bord is zo 1990. Zo doen we dat niet meer bij LTV Heugem. Vanaf nu kun je een baan reserveren via de app van de KNLTB. Download en installeer deze op je smartphone. Maak een account aan of login in met je bestaand account en je kunt aan de slag.

Wat is hier handig aan?

Lees meer

Heb jij de club app al?

homeDownload de KNLTB ClubApp (opnieuw)
LTV Heugem  heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw downloadt. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

Lees meer

PR aandacht voor ons Buddy systeem

Onlangs verscheen er een leuk PR artikel over het Buddy systeem dat bij ons binnen de vereniging voor nieuwe leden wordt gehanteerd. Hieronder een stukje tekst van het artikel. 

heugem 2 945x805Wat doe je als het ledenaantal van de tennisvereniging met rasse stappen achteruit gaat? Hoop je op nieuwe leden en onderneem je verder niets of? Juist je bedenkt een manier om nieuwe leden te werven. Simpel. Toch? Bij tennisvereniging LTV-Heugem werd een groep creatieve leden bij elkaar gezet door het bestuur. De opdracht was simpel; Bedenk een manier om meer leden te werven. Uitkomst? De Buddy-app.

Lees het hele artikel

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  November 2021  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
LTV Heugem ...