Lid worden?

inschrijfformulierWie kan allemaal lid worden?

Iedereen kan lid worden van LTV Heugem. Of je nu 5 bent of 85, het maakt niets uit. Het tennisspelletje kan tot op late leeftijd nog worden gespeeld. 

Aanmelden.

Je kunt het snelste lid worden door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Contributie.

De contributie bij LTV Heugem bedraagt € 65,00 voor junioren en € 130,00 voor senioren. Iemand wordt senior in het jaar dat hij of zij de 18 jarige leeftijd bereikt. Daarnaast is er nog gezinskorting. Dit houdt in dat wanneer van een gezin een ouder/voogd en een junior lid is de andere junioren uit dat gezin gratis lid zijn.

Nieuwe leden (óók gratis leden) betalen eenmalig een in–schrijfgeld van 10 Euro.

Studentenkorting.

Voor studenten hanteren wij een studentenkorting van 20%. Dit is echter alleen verkrijgbaar op vertoon van een geldige studentenkaart.

 

Wil je lid worden van LTV Heugem en een lekker potje tennissen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification
LTV Heugem ...