End-of-summertoernooi 2018

kids

Onder een strakblauwe hemel hebben afgelopen zondag 2 september de meeste deelnemers hun eerste tennistoernooi op het tennnispark van LTV Heugem gespeeld. 
Het buddyteam had de nieuwe leden van 2017 en 2018 hiervoor uitgenodigd en het bleek een enorm succes. 
Dertien leden en hun buddies leerden in drie rondes hun tegenstanders al snel kennen. 
In een heren- of damesdubbel maar ook in een mixspel liet iedereen zich stevig gelden. Het werden spannende partijen van circa 3 kwartier, eigenlijk veel te kort. 
Ondertussen vermaakten de kinderen zich uitstekend op het terrein met ballen, (loop)fietsen of ander beweegmateriaal. Voorzien van een drankje en overheerlijke vlaai, verzorgd door John en José, hebben de nieuwste leden hun “tips” en “tops”  voor de club gegeven. Een van de wensen: zo’n toernooi mag maandelijks herhaald worden. 
Dat sluit dan mooi aan bij het mixtennis, dat op elke laatste zondag van de maand gepland is.  Houd de kalender in de gaten!

alle banen

Tenniskamp 2018

Tenniskamp 2018 alweer voorbij!

Het tenniskamp voor de jeugdleden van LTV Heugem en TC Eijsden is fantastisch geweest, op een schitterende locatie bij de ENCI en met prachtig weer. Een dag vol spellen, kampvuur en verhalen, slapen in een tentje en daarna ochtendgymnastiek! De foto’s staan op deze website in het Fotoalbum onder het kopje Tenniskamp 2018 en nog meer is te zien op de Facebookpagina van TC Eijsden. Het bestuur bedankt de Jeugdcommissies van Heugem en Eijsden van harte voor de organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement.
Met name dank aan Jos en Fernand van Fun in Tennis, aan Sonja en Elvira, onze jeugdbegeleiders, en aan alle ouders die de tenten en het vervoer geregeld hebben.
Volgend jaar weer!

 

Tenniskamp 2018 1 Tenniskamp 2018 2 Tenniskamp 2018 3jpg Tenniskamp 2018 eigen pizza

Route

Facebook

Personal Training Certification
LTV Heugem ...